Op 1 been kun je niet staan

Op 1 been kun je niet staan

Zij staat bekend om haar pakkende en meeslepende manier van schrijven. Wanneer je te kampen krijgt met een chronische aandoening is het verbazingwekkend met hoeveel obstakels en instanties je van doen kunt krijgen. Zij heeft ervaren dat je tegenwoordig keihard moet vechten om iets te kunnen bereiken binnen “regelland, zorgland”.

De lezer raakt betrokken en komt dichtbij alle emoties bij haar gebeurtenissen omtrent verschillende ziekenhuisopnames en aanpassingen. Ze beschrijft hoe het is wanneer je als jonge vrouw in een verpleeghuis moet worden opgenomen, en terecht komt tussen allemaal oudere mensen.

Ook kunt u lezen over de speciale en bijzondere momenten die een gevolg zijn van haar aandoening. Zij laat zien hoe blij ze is met de ingrijpende beslissing omtrent haar amputatie.

Door haar bewonderenswaardige strijdvaardigheid laat ze zien dat je vanuit een rolstoel nog steeds kunt genieten van het leven. Ze hoopt door dit boek mensen met een chronische aandoening tot steun te kunnen zijn.

Haar motto: “Ik wil het. Ik kan het. Het lukt me!!”

Willy Wienholts

Bestel dit boek